prikkelpresentatie : Lastige Mensen...

Lastige mensen s

…en hoe ze te overleven !

Erik stelt enkele notoire lastigaards voor, antagonisten uit theater of media die we helaas ook in het dagelijkse leven tegen 't lijf lopen. Hoe met glans hun kwetsend gedrag overleven, dat vertelt Erik in deze heel originele prikkelpresentatie.

Beste Erik, het bestuur van Markant dankt u hartelijk voor de verzorgde, rijke en interessante voordracht.Tijdens de nagesprekken hoorden we uitsluitend lof. Het thema gaf blijkbaar aanleiding tot discussies en dat vonden we tof. We wensen u nog veel succes met uw prachtige projecten, voordrachten en voorstellingen. Vriendelijke groeten, Annemie S.

Een uitnodiging maken om naar uw publiek te sturen? Geen probleem : klik hier om een geschikte foto te downloaden en hier om een mooie tekst te maken.

Verenigingen die wel eens vaker een lezing bijwonen, zijn in de wolken na het zien van Lastige Mensen. Het is een lezing als geen ander, daarom is het ook een prikkelpresentatie. Verenigingen die eerder Prioritijd of VertederDingen zagen, verwachten van Lastige Mensen soms iets wat het helemaal niet is, een koddige waaier sketches over lastige mensen. Met die verwachting kan je bedrogen uitkomen. Het is dus belangrijk om goed te weten wat je kan en mag verwachten… Informeer u zo nodig bij de spreker, een eerste tip om lastige situaties te vermijden! En om ten volle te genieten van Lastige Mensen...

Erik BURKE 2023-2024